Member List
Calendar
F.A.Q.
Search
Log Out
Pokemon Forum - Pokemon Elite 2000  
 

Go Back   Pokemon Forum - Pokemon Elite 2000 » Intro Boards » PE2K Front Desk

PE2K Front Desk Forum announcements will be posted here. Any questions, suggestions or ideas concerning the forum or the website should also be posted in here. If you need help on your avatar or signature, or help on using the forum, this is the place to go.


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-15-2005, 11:25 PM
.AzureLight's Avatar
.AzureLight Offline
Banned
 
Join Date: Dec 2004
Location: Ottawa, Canada
Posts: 6,944
Send a message via AIM to .AzureLight Send a message via MSN to .AzureLight
Default Rotators in Sigs

Okay, so I have a working rotator
(http://masterlan.t35.com/rotator/image.php)

But, it doesn't work when I put it in my sig...

Code:
[IMG]http://masterlan.t35.com/rotator/image.php?img=link.jpg[/*IMG]

Last edited by .AzureLight; 10-16-2005 at 05:56 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2005, 04:00 AM
Kayden Javlaíakín's Avatar
Kayden Javlaíakín Offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Joplin, MO, USA
Posts: 1,519
Default Re: Rotators in Sigs

Quote:
Originally Posted by Pokemaster Lan
Okay, so I have a working rotator
(http://masterlan.t35.com/rotator/image.php)

But, it doesn't work when I put it in my sig...

Code:

[IMG] http://masterlan.t35.com/rotator/image.php?img=link.jpg [/*IMG]
Hmmmmm.............. I've never been fond of rotators myself.
Here, let me experiment with it, I'll surely find your problem.

EDIT:
Quote:
[url=http://masterlan.t35.com/rotator/image.php?][IMG]http://masterlan.t35.com/rotator/link.jpg[*/IMG][*/url]
Do that, and it ends up like this:



It might not work. This is my first time with rotators.
__________________

yeah yeah yeah

Last edited by Kayden Javlaíakín; 10-16-2005 at 06:16 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-16-2005, 12:29 PM
Matt's Avatar
Matt Offline
<- Khold's Butt
Elite Trainer (Level 7)
 
Join Date: Mar 2005
Location: baltimore
Posts: 7,054
Send a message via AIM to Matt
Default Re: Rotators in Sigs

Maybe you should take the spaces out between the tags and the url. Just a thought, because it seemed to work for katera (btw, the url tags aren't necessary, that just links the rotator to itself).
__________________
Quote:
Originally Posted by Aimeeee
FrozenChaos703: I AM ONE INCH TALLER THAN THE MIDGET IN MY CLASS. D:
------
FrozenChaos703: I have a kitty named Peaches.
FrozenChaos703: She can stand on my boobs.
FrozenChaos703: Without falling.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-16-2005, 02:21 PM
Frost Wolf's Avatar
Frost Wolf Offline
Elite Trainer
 
Join Date: Aug 2005
Location: uhhhhhhhh
Posts: 736
Send a message via AIM to Frost Wolf
Default Re: Rotators in Sigs

go to image shack, thell give you the url, then copy, paste into the image box and it should work

YES IT HATCHED!!!!!!WOOOOHOOOO!!!!!
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 10-16-2005, 05:56 PM
.AzureLight's Avatar
.AzureLight Offline
Banned
 
Join Date: Dec 2004
Location: Ottawa, Canada
Posts: 6,944
Send a message via AIM to .AzureLight Send a message via MSN to .AzureLight
Default Re: Rotators in Sigs

Quote:
Originally Posted by Defense.2
Maybe you should take the spaces out between the tags and the url. Just a thought, because it seemed to work for katera (btw, the url tags aren't necessary, that just links the rotator to itself).
There aren't any spaces in my sig. >_>

The problem is the pictures won't load on the forum... >_>
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Style Design: AlienSector.com